herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    05-11-2009
Tegenstander:     FC RIA E3
Uitslag:     Thuis Gewonnen 2 - 1

Geplaatst door Ron van den Bosch op 24-10-2009

Wedstrijdverslag

Winst tegen FC RIA E3/1 ?

Vandaag mochten we aantreden tegen FC RIA E3 i.p.v. aanstaande zaterdag,want op zaterdag kregen ze de spelers niet bij mekaar. (achteraf bleek ook waarom,omdat van de 9 spelers die ze bij zich hadden,maar 5 officieel van de E3 waren en de andere 4 spelers van hogere elftallen waren,dit was ook wel aan de lengte van deze spelers te zien en jammer voor hen dat onze eigen E1 aan het trainen was en 2 van hun E1 spelers,waartegen ze enkele weken geleden hadden gespeeld,herkenden).
De eerste helft gingen we gelijk aan mekaar op en kregen we beide enkele kansen,maar jammer genoeg stond onze voorhoede niet echt op scherp en bleef het tot de rust 0-0,als de kansen benut waren,hadden we al 3a4 keer kunnen scoren,maar helaas het was niet zo.
In de 2e helft maakte de tegenstander na een minuut of 6 een doelpunt en stonden we tegen een 0-1 achterstand aan te kijken. Na dit tegendoelpunt werden onze spelers wakker geschut en zetten we er een extra tandje bovenop,door een goede opbouw vanuit het middenveld,werd een goede aanval voorbereid en waardoor 2a3 van onze spelers voor de goal stonden voor de bal te kunnen aannemen. Ingo wist de bal na een rebount,succesvol af te werken op goal en voor ons 1-1 te scoren. We groeiden iets meer in de wedstrijd,waarna Omar ons op een 2-1 voorsprong wist te zetten. Hij had even later nog 2 mooie kansen,maar wist deze jammergenoeg niet succesvol te benutten,waardoor we de eindstand hielden van 2-1 winst. Jongens en meisje proficiat met deze overwinning. Deze hebben jullie moeizaam weten te bereiken,maar dat lag niet aan jullie,maar aan de tegenstander die 4 spelers van een hogerspelend team bij hun E3 team hadden meegenomen.
Deze uitslag is een beetje geflatteerd,als je ziet dat ze tegen andere tegestanders verliezen met 9-0 ,11-4 en zelfs van Fc Geleen-zuid met 2-1. Maar als je zelf mee bovenaan staat en door de week moet voetballen,kun je wel zoiets verwachten,wat eigenlijk te maken zou kunnen hebben met competitievervalsing,jammer en spijtig vind ik zoiets.
Maar desondanks hebben we weer 3 punten binnen en kunnen we nog bovenaan mee blijven draaien. Jongens en meisje ga de laatste 3 wedstrijden zodoor.Alleen zijn we afhankelijk van de uitslag van aanstaande zaterdag van de wedstrijd H.B.C.'09 E3 - O.V.C.S. E4.
Sportieve groetjes jullie leiders Barry en Ron

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Reacties


door Barry Gort op 07-11-2009  

www.fcria.nl/Common/Image/Teamphoto/d1_web.jpg Dit is een link naar de foto van hun D1 en volgens mij die flinke jongen naast de trainer links heb ik toch zien rond rennen op het veld of zit ik er nu helemaal naast ..

1

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!