herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    21-11-2009
Tegenstander:    Hasllou E6
Uitslag:     Thuis Gewonnen 13 - 1

Geplaatst door Ron van den Bosch op 25-07-2009

Wedstrijdverslag

Na 13-1 Winst,bijna gedeeld KAMPIOEN !

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Reacties


O.V.C.S. behaald 11-1 overwinning tegen D.V.O.
door Ron van den Bosch op 21-11-2009  

O.V.C.S. behaalde vandaag een 11-1 overwinning tegen D.V.O.. Volgende week hebben ze nog de uitwedstrijd tegen Haslou(onze tegenstander van vandaag) voor de boeg. Normaal gesproken kan je er vanuit gaan dat ze deze wedstrijd ook winnen.
Dus zijn wij zelf ook verplicht de uitwedstrijd tegen s.c.Susteren E4 volgende week om 10.30uur te winnen. Om na afloop samen met O.V.C.S. gedeeld KAMPIOEN te worden. We vertrekken om circa 9.30uur en ik hoop dat met ons veel supporters((groot)ouders,broers en zussen,verdere familieleden,vrienden en bekenden van onze spelers)mee zullen reizen richting Susteren,om ons aan te moedigen gedurende deze aanstaande te spelen spannende wedstrijd. Bij een goede afloop is er bij thuiskomst in Oirsbeek in de kantine voor de spelers en de leiders een hapje en een drankje beschikbaar gesteld door de club.

1

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!