herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    14-11-2009
Tegenstander:    DVO E8
Uitslag:     Uit Gewonnen 1 - 15

Geplaatst door Ron van den Bosch op 25-07-2009

Wedstrijdverslag

Slecht Weer,Goed Voetbal !

Vandaag mochten we aantreden tegen D.V.O. E8,bij ons ontbrak Teun wegens ziekte en
was Stan ook niet volledig inzetbaar(Omdat hij ook nog niet helemaal fit was,na zijn opgelopen griep van afgelopen week). Het weer zat ons niet mee,het heeft tijdens de warming-up flink gewaaid,geregend en zelfs een paar minuten gehageld.
Kortom het was een echte herfstachtige voetbalmorgen,tijdens de wedstrijd waaide en regende het stukken minder. Maar voor onze E4 regende het doelpunten.
De eerste helft opende Omar de wedstrijd door in de 3e minuut al 0-1 te scoren,daarna werd er goed samen gespeeld en enkele mooie aanvallen opgezet,waardoor er ook nog een zevental goals vielen,onder meer gescoord door Ingo,Levi en Omar. Hierdoor hadden we de ruststand van 0-8.
Na de rust en de ranja,gingen we verder met de 2e helft,maar duurde het een vijftal minuten voordat we weer aan scoren toekwamen. Omar scoorde nog een stuk of
vijf keer en Levi en Dilana pikte beide ook nog een goaltje mee. Waardoor we de stand hadden van 0-15. Met nog een minuut of 4 te spelen,haalden we Omar en Luca langs de kant. Hierdoor kreeg de tegenstander ook nog een mooie kans,waarbij ze door balverlies van Levi een laatste aanval wisten op te zetten en Nick achterin werd uitgespeeld,waardoor de spits van hun oog in oog kwam te staan met onze keeper. Door een hard schot wist hij voor hun 1-15 te scoren,wat ook de eindstand was.
Jongens en meisje proficiat met deze doelpuntrijke overwinning,wat ook goed was voor ons doelsaldo te verbeteren. In deze wedstrijd scoorde Omar 9x,Levi 3x,Ingo 2x en Dilana 1x.
Ga de volgende 2 wedstrijden zo door,waardoor een eventueel te behalen (gedeeltelijk met O.V.C.S.)Najaarskampioenschap steeds dichterbij komt !
Veel succes de komende 2 weken en sportieve groetjes van jullie leiders Barry en Ron

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Reacties


volgende tegenstander
door Luca Kuijpers op 15-11-2009  

let op dame en heren de volgende tegenstander zal niet zo makkelijk zijn dus goed trainen en de rest komt op zaterdag wel weer gr Ton

1

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!